Week van het Oor

Bedrijvengids

Week Van Het Oor is een compleet informatie portaal omtrent gehoor en gehoor problemen. Om onze informatie zo compleet mogelijk te krijgen, wordt deze website tevens een bedrijvengids met bruikbare informatie. Zo kunt u binnen een handomdraai een audiologisch centrum, een audicien of een winkel op het gebied van gehoor apparatuur vinden. Door de mogelijkheid om te zoeken op provincie en plaats, kunt u snel en eenvoudig een bedrijf bij u in de buurt vinden.

Van belangenorganisaties tot gehoorbescherming

Wanneer u last heeft van gehoorverlies, dan zijn er belangenorganisaties die uw belangen als slechthorende of dove zal behartigen. Wanneer u hier contact mee op wilt nemen, dan kunt u de gewenste informatie vinden via de bedrijvengids. Ook fabrieken die hun werknemers van gehoorbescherming willen voorzien zijn hier aan het juiste adres. Door de aanwezigheid van webshops en bedrijven die handelen in gedegen gehoorbescherming, kunt u wellicht een geschikte partner vinden voor uw gehoorbescherming.

Doorverwijzing

Momenteel is de bedrijvengids nog in de ontwikkelingsfase. Daarom sturen wij u voor nu door naar een andere bedrijvengids waar u ook een zeer compleet overzicht vindt van de diverse bedrijven op het gebied van gehoor.  Van Audicien tot webshop in hoortoestellen, het is allemaal te vinden via Mercuriusgids. Zodra onze eigen bedrijvengids functioneel is, dan kunt u hier terecht voor al deze informatie.

Artikelen

Symposium: Hoorzorg ouderen, onze zorg

Op maandag 21 april is het symposium 'Hoorzorg voor ouderen, onze zorg' in Amersfoort gehouden. Er is veel besproken over de kwaliteitsverbetering van de auditieve zorg. Zowel de auditieve zorg in de verpleeghuizen als in de verzorgingshuizen. Vooral voor professionals die werkzaam zijn in de ouderenzorg en in de audiologische zorg wa

Lees meer...

Nationale hoorstichting

Het gehoor is van ontzettend groot belang en wordt vaak als vanzelfsprekend gezien. Communicatie wordt flink bemoeilijkt wanneer het gehoor niet optimaal is. Toch staan veel mensen hier niet bij stil, want de muziek wordt alsmaar harder en permanente gehoorschade is bij een groot deel van de bevolking al een feit. Het is dus van belang om hie

Lees meer...

Batterijen hoortoestel

Merkt u dat uw gehoorapparaat minder goed functioneert? Dan kan het zo z

Lees meer
Slechthorend

Slechthorendheid is vaak iets dat vanaf de geboorte vastgesteld wordt en

Lees meer
Eenzijdige doofheid

Voor veel mensen, en waarschijnlijk ook voor u, is het de normaalste zaa

Lees meer
Doofheid

Als we het hebben over doofheid, wordt al snel gedacht aan mensen die he

Lees meer