Week van het Oor

Webshop

Webshop in hoortoestellen: HoorHetGoed.nl

U als slechthorende heeft alle persoonlijke aandacht nodig die u verdient. Hoorhetgoed.nl beschikt over de juiste vakkennis en een ruim assortiment gehoor artikelen om u te voorzien van de hulp die u wenst.

Online mogelijkheden

Tegenwoordig kunt u zich ook online laten informeren op het gebied van gehooroplossingen. Hoorhetgoed.nl is namelijk als eerste in de branche begonnen met een webshop in hoortoestellen. U kunt dus eenvoudig online het assortiment bekijken, uw resultaten van de gehoortest invullen zodat er meteen een selectie wordt gemaakt en de potentiële geschikte hoortoestellen worden uitgefilterd.

Een uitgebreid aanbod

Op Hoorhetgoed.nl kunt u niet alleen terecht voor hoortoestellen, maar ook voor accessoires zoals batterijen en tv oplossingen. Ook gehoorbescherming en telefoonoplossingen voor slechthorenden maken deel uit van het aanbod. Het assortiment is samengesteld door de oprichter van Hoorhetgoed.nl, een professionele audicien met jarenlange ervaring. Dit is dan ook de reden waarom er alleen maar producten van hoge kwaliteit te verkrijgen zijn via de webshop.

Service Cyclus plan

Om u de service te garanderen die u verdient werkt Hoorhetgoed.nl met een zogenaamd 'service cyclus plan'. Wanneer u het audiogram en de vragenlijst heeft ingevuld, dan kunt u een geschikt toestel kiezen en afrekenen. Het betalen kan op diverse manieren, waaronder iDeal en achteraf.

Na de betaling komt u automatisch terecht in de agenda van Hoorhetgoed.nl waar u een afspraak voor 7 dagen later kunt inplannen. De tijd en plaats wordt door u bepaald. Tijdens deze afspraak neemt u het gehoortoestel in ontvangst waarna de audicien het voor u afstemt. U zult altijd het perfect passende hoortoestel hebben. Twee weken daarna zal er worden gekeken of alles naar wens is, en zal er (indien nodig) opnieuw worden afgesteld. Deze Service Cyclus wordt alleen uitgevoerd door Hoorhetgoed.nl en is dus volledig uniek.

Artikelen

Batterijen hoortoestel

Merkt u dat uw gehoorapparaat minder goed functioneert? Dan kan het zo zijn dat de batterijen van het hoortoestel op zijn. Gelukkig zijn deze eenvoudig bij te bestellen, ook online.

Er zijn verschillende soorten hoortoestel batterijen. Welke batterijen u nodig heeft, hangt af van het type hoortoestel dat u heeft. Niet alle batterij

Lees meer...

Batterijen hoortoestel

Merkt u dat uw gehoorapparaat minder goed functioneert? Dan kan het zo z

Lees meer
Eenzijdige doofheid

Voor veel mensen, en waarschijnlijk ook voor u, is het de normaalste zaa

Lees meer
Gehooroplossingen

De meeste vormen van gehoorverlies ontstaat door een natuurlijke vorm va

Lees meer
Doofheid

Als we het hebben over doofheid, wordt al snel gedacht aan mensen die he

Lees meer