Week van het Oor

Websites om eens te bezoeken:

De Audicien Aan Huis - In het comfort van uw eigen omgeving een hoortoestel op maat aangemeten krijgen: dit is mogelijk bij de Audicien Aan Huis. 
Oorzaakhoorkliniek.nl
Schrijftolk.org
Ayurveda Praktijk Breukelen

Gehoorinfo infoportaal rondom horen met informatie over uiteenlopende hoortoestellen en gehoorapparaten. Tevens een lijst van alle audiciens in Nederland + vermelding van audiciens die aan huis komen.

Weten over zorgverzekeraar Menzis aan sluit bij jouw wensen voor een zorgverzekering en wat de zorgpremie is? Bekijk en vergelijk ook de zorgpremie voor Menzis. Informatie en advies over de Menzis zorgverzekering op Webzorg. Tevens alle informatie over de zorgpremie van Menzis en andere zorgverzekeraars voor het komende jaar. Overzicht van zorgpremies op allesoververzekeringen.info.
Batterijen voor uw hoortoestel kopen? Online vergelijker voor elektronica deals - www.elektronicawinkelonline.nl - De Elektronica winkel online heeft een actueel overzicht.

Audinc otoplastiek
Sport logboek voor je keuze welk sporthorloge te kiezen. Op www.sport-logboek.nl vind je onafhankelijke sporthorloge informatie & reviews.
Benieuwd wat je aan kleding en schoenen nodig hebt voor je nieuwe hardloop hobby? Lees het hardloop blog voor de startende hardloper van runningsupport.nl. Op dit hardloop blog vind je hardloopschema's en koopgidsen voor je hele outfit.
Een cursus thuis volgen? Heel eenvoudig! Kies online uit de beste opleiders zoals de NHA. Bekijk online het gehele aanbod voor een passende NHA opleiding of cursus beginnen via alleopleidingenencursussen.nl. Het uitgebreide NHA opleidingen aanbod behoren tot de top in Nederland. Vergelijk alle thuisopleiders met NHA en kies de beste thuisstudie.
Een adres vinden voor een gezondheidscentrum bij u in de buurt? Overzicht in de bedrijvengids van alle gezondheidscentra in Nederland op de Bedrijfs telefoongids. Voor een doktor of ziekenhuis moet u het overzicht van gezondheidscentra  hebben.
Een kerstpakket voor uw personeel vinden? Kijk op www.kerstpakkettenstop.nl/ voor een kerstpakket shop en kies uit meer dan 700 originele kerstpakketten! Ook het aanbod kerstpakketten van Kerstpakketten tip is ieder jaar weer uitmuntend en heeft velen tevreden gesteld. Met honderden originele kerstpakketten heeft u hier meer dan voldoende keuze.

Care Delta
Lokale anesthesie training volgen?
Orthoroden.nl
Portofoon oortjes
Computerbril kopen bij Mijnleesbril.nl
Kraamzorg aanvragen
Griep komt ook steeds vaker voor in de zomer
uitvaartverzekering
advies hoortoestel
Eenzijdige doofheid

Voor veel mensen, en waarschijnlijk ook voor u, is het de normaalste zaa

Lees meer
Nationale hoorstichting

Het gehoor is van ontzettend groot belang en wordt vaak als vanzelfsprek

Lees meer
Gehooroplossingen

De meeste vormen van gehoorverlies ontstaat door een natuurlijke vorm va

Lees meer
Doofheid

Als we het hebben over doofheid, wordt al snel gedacht aan mensen die he

Lees meer